av Signe Sveen
NB! Denne aktiviteten har blitt slettet!

Høstkonsert

For åttende år på rad inviterer Bispehaugen ungdomskorps til showkonsert! Med ferdigheter som tøyer alle grenser, er vi klare til å servere en forestilling spekket med humor og overraskelser.

En BUK-fan med dårlig retningssans setter ut fra Bispehaugen i håp om å rekke fram til Royal Garden i tide for konsert. Hun havner ordentlig på villspor og må spørre seg frem blant både leprechauns i Irland, pingviner på Antarktis og en trøndersk lastebilsjåfør. Vil hun nå frem til slutt?

Vi tar dere med på en reise gjennom alle verdens kriker og kroker med blant annet Windows of the World av Peter Graham, El Camino Real av Alfred Reed, Winter Games av David Foster og Dancing Queen av ABBA!

Vi følger selvfølgelig helsemyndighetenes anbefalinger for smittevern under arrangementet. Dersom du har symptomer på Covid-19, må du holde deg hjemme. Vi har dessverre ikke mulighet til å refundere kjøpte billetter.

På grunn av avstandsrestriksjoner har vi et begrenset antall billetter, så det lønner seg å være raskt ute for å sikre seg en plass. Billettene vil legges ut i Facebook-arrangementet søndag 25. oktober klokka 19.00.