Bispehaugen
Ungdomskorps

Konserter

1. mai

Sted: Cicignons plass

Pris: Gratis

Student: Gratis

BUK deltar som alltid på markeringen av arbeidernes dag i Trondheim sentrum.

Nyheter

BUK i 100!

Vår storslagne 100-årsjubileumskonsert 18. november!

Info om Januar 2022

Kort oppsummering: Ingen TM; digital lyttekveld av NM-stykket førstkomande måndag.

Aktiviteter

Vis tidligere

Legg til i google calendar

Dato:Tid:Arrangement:Sted:
on.01. mai09:00 1. mai

Cicignons plass

Cicignons plass
lø.09. nov.19:00 Høstkonsert

Havet Arena

Havet Arena

Levende musikk for anledningen?

Ønsker du underholdning til ditt arrangement?

Bispehaugen ungdomskorps er alltid klare til å heve stemningen i selskapet!

Vi skaper den rette stemningen på:
  • Juletrefester og julebord
  • Kundearrangement
  • Fester / selskap
  • Åpningsseremonier
  • Eksamensseremonier
  • Bryllup
Vi kan stille med:
  • Fullt musikkorps
  • Mindre ensembler
  • Tyrolerorkester
  • Fanfarebesetning

Lurer du på noe? Kontakt oss på styret@bispehaugen.no, så finner vi det som passer perfekt for dere!

Bli medlem!

Vil du være med oss og spille?

Vi ønsker nye medlemmer velkomne! Våre sentrale verdier består i å være inkluderende, ambisiøse og lekne.
Dette innebører at vi lover være medlemmer å spille utfordrende og engasjerende musikk, samtidig som at vi stiller krav både til dirigent og musikere. Dessuten synes vi det er viktig å gi publikum gode konsertopplevelser.

Vil du være med oss og spille, lover vi å få deg til å føle deg velkommen!

Tar du utfordringen?

Interessert i å være med og spille sammen med oss i Bispehaugen?

Ta kontakt med oss på mail; styret@bispehaugen.no.

Eller bli støttemedlem!

Det er ressurskrevende å drive et ambisiøst korps som Bispehaugen. Vi har derfor etablert en støttemedlemskapsordning for å skaffe ekstra midler til korpset.

Støttemedlemsskap i Bispehaugen koster 300 kr i året, dersom du vil støtte mer kan du legge på 300 eller 600kr. Som støttemedlem får du personlig invitasjon til alle korpsets konserter og jevnlige nyhetsbrev om korpsets aktiviter.

Ta kontakt på mail på styret@bispehaugen.no.

Bispehaugen ungdomskorps

Bispehaugen ungdomskorps ble startet i 1923, og er således et av Trondheims eldste amatørkorps. Korpset har helt siden starten vært kjent for å ha dyktige musikere og dirigenter, og mang en senere profesjonell musiker har vært medlem av Bispehaugen. Vi liker å spille allsidig musikk med kvalitet, fra underholdningsmusikk til større originalskrevne og klassiske verk. I dag teller vi drøyt 73 medlemmer, men vi satser stort på rekruttering og håper å få med deg som medlem!

Vår nye dirigent i 2017 er Heidi Hagerup Uddu. Heidi er en nyutdannet dirigent og pedagog fra Universitetet i Stavanger og endte sin dirigentutdanning med et utvekslingsår i Helsinki ved Sibeliusakademiet under professor Peter Etterup Larsen i 2015/2016. Hun har vært på en håndfull masterclasser med flere kjente dirgenter rundt om i verden gjennom og utenfor studiene. Eivind Gullberg Jensen, Ole Kristian Ruud, Bjarte Engeset, Baldur Brönnimann og Martin Åkerwall er noen av lærerne hun har hatt. I 2016 mottok hun Sparebank 1 SMN's Talentstipend innen kultur for sin dirigering. 

I dag jobber Heidi som dirigent i kor og korps, samt som fløytepedagog ved Kulturskolen i Melhus og Trondheim kulturskole. I tillegg har hun en del freelanceoppdrag som utøver, dirigent og dommer. Tidligere har hun vært ansatt som dirigent i flere skolekorps ved Kulturskolen i Stavanger, dirigert amatørkor samt hatt treblåselever i mange år. Før dirigentutdanningne tok hun en bachelorgrad i drama og teater ved Høgskolen i Volda og i 2014 turnerte hun som skuespiller. i 2009 jobbet hun i en periode som radioreporter i NRK.

Korpset har i mange år hevdet seg i toppen av norsk 1. divisjon i NM janitsjar (se resultater). Under NM i 2006 vant korpset 1. divisjon, og konkurrerte i elitedivisjonen i to år. I perioden 2009-2011 konkurrerte vi i 1. divisjon, og fra 2012 har korpset konkurrert i 2. divisjon Vår musikalske målsetting er å ha full Symphonic Band-besetning, og å være et ungdomskorps i ordets rette forstand. Bispehaugen ønsker ikke å bli plassert i en bestemt bås, men skal kjennetegnes av allsidighet og seriøs satsing innen flere områder. Vi deltar også årlig på Trøndersk mesterskap i 1. divisjon. 


Bispehaugen legger vekt på et godt sosialt miljø både i og utenfor øvingslokalet. Korpset har utenommusikalske aktiviteter som nyttårsbord, fester og helgeturer utenbys. Medlemmene våre blir i stor grad rekruttert fra studentmiljøet i Trondheim, noe som setter standarden for våre utenommusikalske aktiviteter.


Vi øver mandager fra 19:30 på Bispehaugen skole på Møllenberg, sentralt i Trondheim. Det blir også noen ekstraøvelser før konsertene og i NM-perioden.      Dersom du er interessert i å vite mer om hva vi holder på med, kan du ta kontakt på styret@bispehaugen.no.

Kontakt oss

Styret

Leder

Sander Krokengen

Nestleder

Adrian Næss Vråberg

Sekretær

Merete Hvattum

Økonomiansvarlig

Øyvor Skoglund

Materialforvalter

Sofie Hagen

Musikkansvarlig

Joachim Spange

Besetningsansvarlig

Marie Therese Kristoffersen

Sponsor-og dugnadsansvarlig

Kjersti Magnussen Føllesdal

E-post

styret@bispehaugen.no

Telefon styret

+47 96234406

Instagram

Postadresse

Bispehaugen Ungdomskorps
Postboks 9022
Rosenborg 7455 Trondheim

Annet

Organisasjonnummer: 975.729.141
Kontonummer: 4200 07 51280

Besøksadresse

Bispehaugen skole
Nonnegata 19
7014 Trondheim